Соли за вана Лимон 1кг.

15,00 лв.
  • Марка: Рефан
  • Кат. номер: 6064
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Един уникален продукт, състоящ се от морски соли, обогатени с етерично масло от лимон. Лимоновото етерично масло има общо тонизиращо, стимулиращо, прочистващо (тялото и ума), отстраняващо шлаки и токсични вещества от организма, пикочогонно спазмолитично и антисептично действие. Подсилва сърцето и белите дробове, укрепва нервната система, стимулира храносми- лането, ограничава и забавя изпотяването. Силен имунен стимулант. Понижава високото кръвно налягане и стимулира кръвообращението. Притежава противоповръщащо, противогъбично и диуретично действие. Начин на

Употреба: за вана - разтварят се 50 g соли във вода 35-37°c (за общо тонизиране) и 38-42°c (за по-активно действие). Престоят във ваната не трябва да е повече от 15 min при 38-42°c. Препоръчват се максимум 3 вани седмично. За бани на краката и ръцете - 1-2 супени лъжици соли се разтварят в 5 l топла вода и се правят бани 10-15 мин.

Внимание! Не се препоръчват преди пряко излагане на слънце, кварцова и солуксова лампа (лимоновото масло е фототоксично, т.е. може да предизвика възпаление на кожата) Съхранение: Да се държат далеч от малки деца! В прохладни и проветриви помещения, защитени от пряка слънчева светлина, при 15-25°C.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!