САПУНИ НА КИЛОГРАМ

Ръчно изработени глицеринови сапуни

Глицериновите сапуни са познати от близо 200 години, но в последно време се радват на особена популярност поради тяхната мекота и привлекателен външен вид. Те са с високо съдържание на глицерин, който се получава в момента на самата сапунификация на мазнините, но може да се влага и допълнително. Именно глицеринът осигурява приятното омекотяващо и овлажняващо действие върху кожата след употребата на прозрачния калъп. Пенят се много лесно, но и се изразходват по-бързо. Глицериновите сапуни са всъщност сапуни, останали в разтопено състояние. Те задържат по-добре ароматните вещества и не ги променят. Имат кристална структура, за получаването на която се изисква специфичен състав и технология. За да се получи този външен вид, активната субстанция (в случаят сапунът) е по-малко.
Рецептурата за килограмовите глицеринови сапуни на REFAN е създадена от иноваторите-специалисти на козметичния бранд преди повече от десет години.  Произвеждат се от много чисти, висококачествени суровини. В състава им влизат различни натурални съставки – етерични растителни масла, екстракти, билки, подправки, ядки, части от растения и др. 
Сапуните на килограм от колекцията на REFAN са ръчна изработка -  удивителни творения, които не са обикновено хигиенно средство, а естетични козметични продукти. Те въздействат на няколко нива: радват очите с цветове и форми, покоряват сетивата с неустоимите си аромати и правят кожата кадифено мека с нежната си пяна, като й даряват влага и свежест.
Всеки калъп от килограмовите сапуни може да бъде нарязан с нож или специална гилотина на отделни парчета,  с желаното от вас тегло.

Филтри
Марки
Филтри
Подреди по