Нощен крем за лице MOISTURIZING

  • Марка: Рефан
  • Кат. номер:6107

MOISTURIZING

НОЩЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С ХИДРАТИРАЩ (MOISTURIZING) ЕФЕКТ

SNAIL EXTRACT AND ALOE VERA GEL CONCENTRATE 50 МЛ

Специално разработен с нова по-лека формула.
Лесно и бързо се абсорбира, не оставя след себе си мазни следи по кожата на лицето. Съдържа гел-концентрат от алое вера, богат на витамини, микроелементи и аминокиселини, който възстановява комфорта и хидратира дермата. В комбинация с екстракта от охлюви кожата е регенерирана.

  • Екстракт от охлюви - едно от най- ефикасните средства за регенериране на кожата, като благодарение на своите ценни компоненти засилва синтеза на протеини, хидратира и забавя стареенето. Неговото основно свойство е да активира кожата, като стимулира клетъчните функции и по този начин я възстановява и заздравява. Съдържа много ценни за нея компоненти: алантоин, колаген, еластин, гликолова киселина, хиалуронова киселина, протеини и др.
  • Гел-концентрат от алое вера - съдържа 99 % вода, а в останалия 1% се съдържат над 150 съставки, които определят невероятните му свойства. Това са над 12 витамина- А, Е, В1, В2, В3, В12 и др., минерали - калий, калций, магнезий, селен, мед, хром, цинк, фосфор и др., танини и над 18 аминокиселини. Проявява силни регенериращи свойства при кожни възпаления и е известно още с дълготрайното хидратиране на кожата.
  • Витамин Е - намира много широко приложение в козметиката поради силните защитни функции, които изпълнява. Подобрява епителизацията и повишава ензимната активност в кожата. Забавя процесите на преждевременно стареене на кожата, предизвикано от UV- радиацията, като проявява антиоксидантни свойства и намалява броя на увредените клетки. Действа противовъзпалително и хидратиращо.
  • Сквалан от маслина - естествен овлажнител, молекулната му структура е аналогична с тази на човешките липиди и има изключително добра съвместимост с кожата. Неговата основна функция е поддържане на естествената липидна бариера в добро състояние.

Начина на употреба: нанесете върху добре почистена кожа и масажирайте до пълното му попиване.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!