Серуми за лице с регенериращ ефект REGENERATING 100 мл

  • Марка: Рефан
  • Кат. номер:6101

Regenerating

Серуми за лице с регенериращ ефект 100 мл

Гелообразна, прозрачна консистенция, която ефективно ускорява обновяването на клетките, благодарение на екстракта от стволови клетки на гардения. В комбинация с хиалуроновата киселина дълготрайно овлажнява дехидратирана кожа, изпълва междуклетъчното пространство и заглажда фините линии и бръчици.

  • Хиалуронова киселина - важен компонент на съединителната тъкан, който изпълва междуклетъчното пространство. Активира деленето на клетките и възстановява кожата, намалява бръчките, придава обем, хидратира тъканите в дълбочина.
  • Екстракт от стволови клетки - регенерира отпуснатата кожа, подпомага синтеза на колаген и забавя процесите на стареене. Притежава изглаждащо и тонизиращо действие. Възстановява еластичността на кожата, възвръща стегнатия и здрав вид.
  •  Масло от ший/карите – богато е на микроелементи и мастни киселини- олеинова, стеаринова, палмитинова и  линоленова  киселина. Те са необходими за запазване на влагата в кожата, поддържане на еластичността и регулиране на липидния синтез в дълбочина. Маслото от ший има силно омекотяващо действие върху груба, суха и лющеща се кожа.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!