Нощен крем за лице с регенериращ ефект REGENERATING

  • Марка: Рефан
  • Кат. номер:6103

Regenerating

Нощен крем за лице с регенериращ ефект 50 мл

Нощен крем за лице с регенериращо действие. Съдържа екстракт от стволови клетки на гардения, който стимулира производството на колаген и възвръща свежия вид на кожата. В комбинация с хиалуроновата киселина е ефикасно средство за изглаждане на фините линии и бръчици. Заличава несъвършенствата и регенерира кожата.

  • Хиалуронова киселина - важен компонент на съединителната тъкан, който изпълва междуклетъчното пространство. Активира деленето на клетките и възстановява кожата, намалява бръчките, придава обем, хидратира тъканите в дълбочина.
  • Екстракт от стволови клетки - регенерира отпуснатата кожа, подпомага синтеза на колаген и забавя процесите на стареене. Притежава изглаждащо и тонизиращо действие. Възстановява еластичността на кожата, възвръща стегнатия и здрав вид.
  • Сквалан от маслина - естествен овлажнител, молекулната му структура е аналогична с тази на човешките липиди и има изключително добра съвместимост с кожата. Неговата основна функция е поддържане на естествената липидна бариера в добро състояние.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!