Комплект Гардения и Роза

  • Марка: Рефан
  • Кат. номер:7025

Комплект Гардения и Роза

Стара цена: 41.00 лв

Нова цена: 30.00 лв

Спестявате: 11.00 лв

Комплектът съдържа следните продукти:

1.Измиващ крем за лице - 75 мл

/с розова вода и масло от ший/
Деликатен към кожата на лицето  измиващ крем, който почиства в дълбочина, без да изсушава. Масло от ший омекотява и подхранва кожата, а розовата вода предпазва от възпаления.

2. Серум за лице - 25 мл
/с екстракт от стволови клетки от  гардения и 15% розова вода/
Лек гел-концентрат, подходящ за активно третиране на застаряваща кожа. Високото съдържание на стволови клетки от гардения и розова вода регенерират увяхналата и отпусната кожа на лицето, подпомагат синтеза на колаген и забавят процесите на стареене. Подходящ за около очи.

3. Дневен крем за лице - 30 мл
/с екстракт от стволови клетки от гардения и розово масло/
Лек дневен крем, който защитава кожата от вредното въздействие на ув-а и ув-в лъчите. Екстракт от стволови клетки от гардения и натурално розово масло регенерират увяхналата и отпусната кожа на лицето, подпомагат синтеза на колаген и забавят процесите на стареене.

4. Нощен крем за лице - 30 мл
/с екстракт от стволови клетки от гардения и розово масло/
Активна грижа за кожата през нощта. Високото съдържание на стволови клетки от гардения и натурално розово масло  регенерират увяхналата и отпусната кожа на лицето, засилват синтеза на колаген и забавят процесите на стареене. Витамини а и е се грижат за сияйния вид и подпомагат борбата с бръчките.

41,00 лв. 30,00 лв.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!