КОЗМЕТИЧНИ СЕРИИ FRUIT COLLECTION

Новата  колекция на REFAN изкушава с нежни и сладки плодови  аромати, които галят сетивата, създават хармония и изпълват живота с радост. Тя включва шампоан-душ гел и крем за тяло с шест завладяващи аромата на горски и екзотични плодове:
Honey Banana, Juicy Strawberry, Tropical Mango, Forest Raspberry, Fresh Tangerine, Exotic Pomegranate.

Шампоан душ геловете от плодовата колекция хидратират кожата и косата и превръщат вземането на душ в истинска наслада. Съдържат активните съставки:
- Глицерин – отличен овлажнител. Хидратира и омекотява кожата и косата в дълбочина.
Има свойството да задържа влагата и създава невидима защита срещу неблагоприятните фактори на околната среда. Прави кожата по-гладка и мека и възвръща еластичността на косъма.
- Маслиново масло- заздравява и укрепва структурата на косъма. Прави кожата и косата нежни и хидратирани.
Неустоимите им аромати завладяват сетивата и въображението и даряват моменти на удоволствие и радост.
Подходящи са и за деца над 3-годишна възраст.

Кремовете за тяло са с лека текстура, която бързо се абсорбира от кожата, без да оставя мазни следи. Създават усещане за свежест и копринена мекота през целия ден. Съдържат:
- Органично арганово масло - има богат мастно-киселинен състав, който помага за поддържане на кожата в здрав вид, борейки се  успешно с дехидратацията и загубата на еластичност в нея.  Аргановото масло е богато на стероли-основен елемент в най- външния слой на човешката кожа.
- Витамин Е - притежава  защитни функции и антиоксидантни свойства.  Подобрява епителизацията и повишава ензимната активност в кожата. Забавя процесите на преждевременно стареене, предизвикано от UV-радиацията.
- Токоферол - притежава силни антиоксидантни свойства, като предпазва от вредното влияние на околната среда.
Благодарение на тези активни съставки кремовете за тяло  дълготрайно хидратират и омекотяват кожата,

Плодовите аромати се приемат много добре от съвременния потребител, заради глътката свежест и екзотика, която внасят в сивото ежедневие. Новата  колекция на REFAN е истински празник за вашата кожа – ароматна терапия с  ободрително въздействие .

Филтри
Цена
Марки