КОЗМЕТИЧНА СЕРИЯ PURE ROSE PERFECTION

Pure Rose Perfection

 

Pure Rose Perfection е специално разработена козметична серия, базираща се изцяло на натурални съставки. Ароматът извлечен от свежи цветове на маслодайна Роза Дамасцена, се открива във всеки един продукт. Серията включва козметика за лице и очи: дневен крем, нощен крем и еликсир, които се разфасоват в иновативен Аirless флакон, лесен за дозиране и употреба. Той не позволява замърсяване на съдържанието и предпазва натуралните съставки от контакт с въздуха и от светлината, за да се запазят трайността и качествата на консистенцията максимално дълго. Благодарение на специалната помпа се оползотворява цялото съдържание на опаковката, без никакъв остатък.
Дневен крем за лице и очи Pure Rose Perfection e иновативна формула за ежедневна грижа на лицето и деликатната зона около очния контур. Висококачествена активна съставка Stimulhyal™ стимулира синтеза на хиалуронова киселина в дермата с до 92,7% и еластин с до 35,8%, като предотвратява формирането на първите бръчки и мимически линии. Хиалуроновата киселина има ключова роля в основните биологични функции на кожата, нейната физиология и биомеханични качества. Еластинът е друг съществен елемент, който придава на кожата еластичност и гъвкавост.  Дневен крем за лице и очи Pure Rose Perfection съдържа още фитосфингозин (PS), който е част от естествената кожна защита и е основна съставка на липидите на  Stratum Corneum. Дерматологични изследвания потвърждават  биологичната роля на фитосфингозин (PS) като естествено противовъзпалително средство. За постигане на оптимален ефект се препоръчва да се използва в комбинация с нощен крем за лице и около очи и еликсир за лице и около очи от серията Pure Rose Perfection.
Нощен крем за лице Pure Rose Perfection едновременно се грижи за вашата кожа и зоната около очния контур през нощта. Молекулата за контрол на стреса Neurophroline™ е първото поколение козметични продукти, способни да блокират производството на стресов кортизол от кожните клетки и значително стимулира хормона на щастието-ендорфин. Стресът оказва влияние върху кожата, като ускорява проблемни процеси, съпътстващи появата на тъмни  кръгове под очите, уморен външен вид, бръчки, акне, розацеа и др. Революционният активен Neurophroline™ не само може да се бори със симптомите на агресивната околна среда, като замърсяване и климат, но третира и истинския виновник на стареенето. Подобрява видимо тонуса на кожата, което доказва бързо действие за контрол на стреса в нея. Neurophroline™ значително стимулира експресията на гените, участващи във възстановяването на естественото състояние на равновесие на кожните клетки(хомеостаза). Дерматологични тестове на Neurophroline™ върху най-чувствителната част на кожата на лицето - под очите - проведени в райони със значително атмосферно замърсяване, показват:

Много бързи резултати при подобряване на цвета на кожата около очите;

- Зачервяванията на кожата  намаляват видимо с 2,4 пъти след 28 дни, а цветът на кожата значително се подобрява с 99% през същия период от време;

- След едномесечна употреба на продукта видимо намалява признаците на стрес и умора.

За постигане на оптимален ефект се препоръчва да се използва в комбинация с дневен крем за лице и около очи и еликсир за лице и около очи от серията Pure Rose Perfection.

Еликсир за лице и около очи Pure Rose Perfection е разработен с първата по рода си френска активна съставка с повдигащо действие. Beautifeye™ е неинвазивна алтернатива на пластичната хирургия, която повдига горния клепач, стяга околоочния контур, заличава тъмните кръгове и подпухналостта. Видимо изглажда фините бръчки и намалява обема им с до 34% и дълбочината им с до 33%. В резултат на това вашата кожа е отново гладка и със сияен младежки вид. Потребителско проучване, проведено от френската фирма-Sederma, показа, че Beautifeye™, само за 7 дни, е в състояние да повлияе положително на начина, по който потребителите възприемат характеристиките на лицето си. Еликсир за лице и около очи Pure Rose Perfection съдържа още фитосфингозин (PS), който е част от естествената кожна защита и е основна съставка на липидите на  Stratum Corneum. Дерматологични изследвания потвърждават  биологичната роля на фитосфингозин (PS) като естествено противовъзпалително средство. Той успокоява кожата и балансира микрофлората. За постигане на оптимален ефект се препоръчва да се използва в комбинация с дневен и нощен крем за лице и около очи от серията Pure Rose Perfection.

Филтри
Марки
Филтри
Подреди по