СЕРИЯ REFAN'S ROSE НОВО

Новата козметична линия Refan's Rose е разработена в духа на българската традиция и е създадена специално по повод на партньорството на REFAN с Пловдив 2019 – Европейска столица на културата. Серията съдържа измиващ гел за лице, дневен и нощен крем, бутер крем за тяло, пилинг сапун-гъба и боди мист.
Продуктите от Refan's Rose са обогатени с органична розова вода, дeстилирана от свежи цветове на българската маслодайна Rosa Damascena, отгледани в екологично чист район край село Търничене, Казанлъшко. Розовите насаждения и почвите не са третирани с пестициди, изкуствени торове и други синтетични препарати.
Органичната розова вода има натурални антисептични и антибактериални свойства,
подобрява кръвообращението, поддържа баланса на рН и водния баланс в обмяната на веществата на кожата. Стимулира процесите на регенерация, има успокояващ и противовъзпалителен ефект при обриви, акне и слънчеви изгаряния.
Подходяща е за всички типове кожа, най-вече за чувствителна.
Продуктите от серията Refan's Rose благодарение на включените в тях активни съставки омекотяват, овлажняват и тонизират кожата, като при това нежно я парфюмират със запомнящото се ухание на българската маслодайна роза.

Филтри
Цена
Марки