Често задавани въпроси (FAQ)

  Как да се свържа с www.refansofia.com

  Можете да  ни пишете на следния имейл info@refansofia.com или да се свържете на тел: 0899/ 977-543

  Как да разгледам стоките в www.refansofia.com

  Кликвайки врху категорията (Намират се в горната лява част на екрана Ви. Например Козметика) отваряте подкатегорите в главната категория. В централаната част на екрана ще видите подкатегориите в главната категория  илюстровани със снимки. Всяка снимка която виждате е линк към продукт или категория в www.refansofia.com. Ако кликнете върху подкатегорията ("Бутер крем"), в централната част на страницата ще видите списък с предлаганите стоки в тази категория.

  Как да пазарувам в www.refansofia.com

  Ако вече сте направили своят избор и сте решили да закупите стока от www.refansofia.com трябва да отидете на индивидулната страница на продукта който сте избрали и да кликнете върху бутона "Купувам". Той ще Ви отведе на следващата страница, която дава статуса на вашата пазарска количка. Тук можете да коригирате артикулите и колиличествата, които сте заявили с бутона "Купувам". Ако маркирате даден продукт и промените количеството на "0" той ще изчезне от количката Ви. С помощта на бутона "Обнови" винаги можете да видите актуланото състояние на количката Ви. Когато вече сте решили, че това са артикулите и количествата, които иската да купите от www.refansofia.com, трябва да продължите нанатък с помощта на бутона "Поръчка".

  Как да се регистрирам в www.refansofia.com

  В горният десен ъгъл на екрана Ви има връзка "Профил". Кликвайки върху нея ще отидете на страницата за идентификация. Тук трябва да въведете вашият е-маил адрес, в полето за отметка трябва да изберете "Аз съм нов клиент" и да кликнете върху бутона "Напред". Той ще ви отведе на страницата за регистрация. Тук трябва да попълните всички задължителни полета. Можете също така да се абонирате за е-маил с новости и промоции в www. refansofia.com  След като попълните всички данни трябва да натиснете отново бутона "Напред". Вече сте регистриран в  www.refansofia.com

  Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
  неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас