SUN CARE PERFECTION

Новата линия от слънцезащитни продукти SUN CARE PERFECTION на REFAN съдържа специално разработена формула с висока слънцезащита, която предпазва  от слънчеви изгаряния и увреждане на кожата, причинено от UV лъчи. Експертна широкоспектърна UV-филтърна  Tinosorb-система осигурява висока защита на всеки тип кожа срещу фотоувреждания и фотостареене. Иновативната технология предоставя ефикасна подкрепа срещу UV- лъчи и слънчеви реакции, както и повишена защита срещу свободни радикали.
Серията за висока защита от слънцето SUN CARE PERFECTION  съдържа кремове за лице и лосиони за тяло със SPF 30 UVA/UVB  с деликатен плодов аромат и SPF 50 UVA/UVB  в две разновидности - с плодов аромат и аромат на роза.
Кремовете за лице са разработени с високомолекулна хиалуронова киселина, която хидратира повърхността на кожата и предотвратява загубата на вода. Адекватното водно съдържание е от съществено значение за правилното функциониране на всички структури в кожата и подобрява нейния релеф и гладкост. Кремовете за лице са с комфортна копринена текстура без лепнене и без мазен филм.  
Лосионите за тяло са обогатени с натурален токоферол /витамин Е/, който ефективно защитава от свободните радикали. Тяхната  елегантна текстура създава  копринено усещане, без омазняване и  бели следи.
Продуктите за лице и тяло от слънцезащитната линия SUN CARE PERFECTION  правят кожата мека и овлажнена. Осигуряват надеждна фото защита за добиване на равномерен и дълготраен  тен без слънчеви изгаряния и позволяват да се радвате на слънцето през цялата година.

 


Цена:
  • SUN CARE PERFECTION КРЕМ ЗА ЛИЦЕ SPF 30 UVA/UVB

   Промо
   9,00 лв.

   виж

  • SUN CARE PERFECTION КРЕМ ЗА ЛИЦЕ SPF 50 UVA/UVB

   Промо
   11,00 лв.

   виж

  • SUN CARE PERFECTION КРЕМ ЗА ЛИЦЕ SPF 50 UVA/UVB

   Промо
   11,00 лв.

   виж

  • SUN CARE PERFECTION ЛОСИОН ЗА ТЯЛО SPF 30 UVA/UVB

   Промо
   10,00 лв.

   виж

  • SUN CARE PERFECTION ЛОСИОН ЗА ТЯЛО SPF 50 UVА/UVВ

   Промо
   12,00 лв.

   виж

  • SUN CARE PERFECTION ЛОСИОН ЗА ТЯЛО SPF 50 UVА/UVВ

   Промо
   12,00 лв.

   виж