MEN PERFECTION

Градската среда става все по-замърсена и предизвиква значителни увреждания на кожата с видими последици, което налага необходимостта от нейната защита. Иноваторите на REFAN предлагат решение, а именно новата мъжка козметична серия Men perfection. Нейната висококачествена активна съставка- LanacitynTMPF-предлага адекватна защита против  замърсяване от околната среда, улавя  праховите частици и поддържа естествените системи на детоксикация на кожата.
Проведени изследвания показват, че LanacitynTMPF осигурява и защита срещу цигарения дим. Подобрява блясъка и тонуса, намалява трансепидермалната загуба на вода от кожата. LanacitynTMPF е комбинация от хидротермална бактерия Alteromonas мacleodii и екстракт от хризантема. Alteromonas macleodii е микроорганизъм, който живее в изключително токсични условия при екстремни температури, а екстрактът от хризантема има способността да преодолява оксидиращия стрес. Комбинацията от хидротермална бактерия Аlteromonas macleodii, екстракт от хризантема и розова вода в козметична серия Men perfection изграждат защитна система, която гарантира цялостно предпазване от замърсяването на въздуха.

Новата мъжка козметична серия Men perfection на REFAN включва: дневен флуид за лице, нощен флуид за лице, афтършейв, крем около очи и шампоан душ-гел. Продуктите за лице са разфасовани в иновативен Аirless флакон, лесен за дозиране и употреба. Той не позволява замърсяване на съдържанието и предпазва съставките от контакт с въздуха и от светлината, за да се запазят трайността и качествата на консистенцията максимално дълго. Благодарение на специалната помпа се оползотворява цялото съдържание на опаковката, без никакъв остатък.


Цена:
  • MEN PERFECTION Балсам за след бръснене

   10,00 лв.

   виж

  • MEN PERFECTION Дневен флуид за лице

   12,00 лв.

   виж

  • MEN PERFECTION Нощен флуид за лице

   12,00 лв.

   виж

  • MEN PERFECTION Крем около очи

   12,00 лв.

   виж

  • MEN PERFECTION Измиващ гел за лице

   12,00 лв.

   виж

  • MEN PERFECTION Шампоан за коса и тяло

   10,00 лв.

   виж