Стресът е част от живота на съвременния човек и трудно може да бъде избегнат. В ежедневието си се сблъскваме с разнообразни ситуации, които водят до напрежение и могат да нарушат нормалното умствено и физическо функциониране на организма ни, което неизбежно се отразява и на състоянието на кожата. Под влияние на хормона на стреса тя губи свежия си цвят, придобива изморен и състарен вид.
Стресът не може да бъде избегнат, но можем да намерим начини да намалим негативното му влияние и по-лесно да се преборим с него. ANTISTRESS е новата козметична серия на REFAN, която ще ви помогне да го направите. Въздействието й върху стреса започва още с приятното й цитрусово плодово ухание, което напомня за лято и релакс. То съчетава в себе си аромат на лимонов цвят, сладък портокал и ябълкова свежест и действа благотворно върху сетивата.
Качествата на козметичната серия ANTISTRESS се дължат на включените в състава й екстракт от върбинка и етерично масло от портокал.
Върбинката е широко използвана в козметиката. Тя е известна още от древността като билка, която подсилва нервната система и успокоява напрежението и стреса с лимоновия си аромат, който събужда духа и тялото. Екстрактът от върбинка има добър ефект върху кожата, като я изглажда и омекотява. Този ефект се допълва и от етеричното масло от портокал, което придава на кожата свеж вид и я тонизира. Освежаващото му ухание въздейства позитивно върху нервната система, отпуска съзнанието след ежедневния стрес и събужда сетивата.
Козметичната серия ANTISTRESS съдържа продукти за тялото: кремове за лице, ръце и тяло, захарен ексфолиант за тяло, душ-гел, пилинг сапун-гъба и ръчно изработен сапун на килограм. Тяхното използване може да внесе нотка на свежест и удоволствие в ежедневието и да държи неприятните последици от стреса далече от вас. Препоръчително е през летните месеци да не се ползват върху незащитена със слънцезащитен продукт кожа.


Цена:
  • Antistress Измиващ гел за лице

   12,00 лв.

   виж

  • Antistress Боди спрей дезодорант

   6,00 лв.

   виж

  • Antistress Крем за лице 50 ml.

   12,00 лв.

   виж

  • Antistress Крем за ръце -75 ml.

   Промо
   3,50 лв.

   виж

  • Antistress Душ-гел

   6,00 лв.

   виж

  • Antistress Захарен ексфолиант за тяло

   Промо
   8,00 лв.

   виж

  • Antistress Крем за тяло

   12,00 лв.

   виж

  • Antistress Пилинг сапун-гъба 75 гр.

   3,00 лв.

   виж

  • Antistress Ръчно изработен глицеринов сапун 1 кг.

   28,00 лв.

   виж